Vše, co za něco stojí, není jedoduché

sobota 1. listopadu 2014

First little goal

Dneska je 1.11. Což znamená, že bych měla vážit 56kg a přes břicho mít 82cm. Naštěstí se objevil krejčovský metr, tak to můžu ověřit.

Po přeměření byla spíš smůla, že se našel. Břicho mám furt stejné! Sice jsem se měřila až potom, co jsem snědla ovesnou kaši, takže zatím zmatkovat nebudu. Počkám do zítřka.
Váha naštěstí na 56kg je. Ale chci splnit celý cíl, nejenom část.
Taky se mi zdá, že to břicho měřím pokaždý trochu jinak. A pak mi strašně trvá změřit to správně.

Ke všemu tomuhle se mamka chystá dneska udělat smažák. Jako vážně? Rozhodně je to lepší, než kdybych ho měla jíst někde v restauraci atp, ale pořád je to smažák. Jedna porce bude tak 200g a to je doopravdy dost kalorií. Nejradši bych to nejedla vůbec, ale všichni by se na mě divně dívali. Asi sním půlku. Nachystám si k tomu třeba rajče nebo jinou zeleninu (+k tomu budou asi brambory), a řeknu, že už jsem plná.
Stejně dneska prostě musím víc cvičit, když budu mít takový oběd..aspoň, že je sobota, to doopravdy můžu cvičit hodně. Uvidíme jak to dopadne...

6 komentářů:

  1. Gratuluji k váze ;)
    K tomu smažáku: když dělá máma podobné "dobroty" tak si vždycky vezmu ten nejmenší kousek a pořádně z něj ubrouskem vysaju co nejvíc tuku ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík :-) To jsem taky udělala. Ale stejně se budu dneska muset víc hýbat, abych se necítila blbě a ani provinile.

      Vymazat
  2. Tak držím palce:) A gratuluju k váze teda:))Já si jídlo tky krájím, ale snažím e ho jíst co njpomalejš, ikdyž mi to moc nejde teda no:P :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju k váze!! :)
    Smažák jsem neměla ani nepamatuji a budu se mu raději obloukem vyhýbat :D a se cvičením máme dnes stejné plány! Je sobota a člověk má aspoň více času a nemusí se honit tak proč toho nevyužít, těším se na jídelníček, a ze svého mám dnes fakt radost!

    OdpovědětVymazat
  4. Zbytek mého jídelníčku byl naštěstí dobrý :D Ale toho cvičení nebylo nijak moc :-( Třeba to ještě vylepším. A díky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k váze, přeji,ať se i nadále vede, je to dobrý pocit, když vidíš, že tvé snažení má nějaký pozitivní přísun. :)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat