Vše, co za něco stojí, není jedoduché

sobota 8. listopadu 2014

8.11.

Jídelníček:
Snídaně: ovesná kaše s jablkem a skorici
Svačina: Capuccino (zas nevím, jak se to píše xD)
Oběd: Guláš s plátkem chleba, jablko
Svačina: bílý jogurt s pomerančem
Večeře: mrkev, půl okurky, 7 plátků sýra

Pohyb: obvyklá chůze,
+1h chůze
Za 24min: 5min rozcvička, 85sec plank, 100x sed-leh šikmý (na obě strany), 100x zkracovačky, 160x unožení (na obě nohy), 520x jumping jacks

By the way, dneska jsem se měřila a všude to mám o 1cm míň, někdy i o 1cm a půl, pokud měřím dobře. A když jsem se byla vážit (bohužel až po obědě), naskočilo mi tam na chvíli 55.5, pak to sice zas šlo na 56, ale i to je zlepšení. Ta váha ukazuje jen po minimálně půl kilu, takže nemám úplnej přehled, ale stačí mi to. Prostě nice day :3 A odpoledne už jsem byla hned živější a odpočatější.

Teď, večer si říkám, že jsem si mohla tu dopolední svačinu odpustit, bylo v tom celem dost sacharidů. Takže jsem si večer vzala ten sýr, protože nemá moc sacharidů. Vzala bych si salám, ale ten došel :D Snad bude zítřek lepší, ale moc v to nevěřím, neděle je neděle.

4 komentáře:

  1. Moc Ti gratuluji k tak dobrým výsledkům, chápu, že Tě to moc potěšilo. :)
    Moc pěkný jídelníček, jen pokračuj ve své cestě, vidíš, že to má cenu.

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to moc pěkné, jídelníček i pohyb:) A -1cm je super! Jen tak dál, držím palce:)

    OdpovědětVymazat
  3. Supr jídelníček i pohyb. :) Měla bych si od tebe brát příklad. Po včerejší žravce. :D
    Jinak děkuji moc..fakt děkuju. To že jsou tu pořád lidi kteří mi rozumí mě opravdu moc těší a uklidňuje..samozřejmě nemám v úmyslu to dělat pro ni a pro ostatní aby jim spadla doslova držka..ale hlavně kvůli sobě.. ale ta věc s ní mě tak totálně nakopla že fakt až budu mít chutě nebo si dát to mé proklaté pečivo, vždycky si na tohle vzpomenu a řeknu si ne a pomáhá to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Díky. Jo, já to chápu. Je celkem blbost chtít hubnout jen kvůli někomu. Musí to být tvůj vlastní cíl. Ale bude to fajn pocit, až jim ta "držka spadne" :D

      Vymazat