Vše, co za něco stojí, není jedoduché

neděle 2. listopadu 2014

2.11.

Jídelníček:
Snídaně: 2 malé kousky tvarohové bábovky
Svačina: 1 malý kousek t. bábovky
Oběd: Svíčková (necelé 2 naběračky), 2 knedlíky a 1 plátek vepřového masa, jablko
Svačina: bílý jogurt se skořicí a půl lžičkou pampeliškového medu, pomeranč, kousek tvarohové bábovky
Večeře: půl velké okurky, paprika

Tu bábovku na svačinu jsem si mohla fakt odpustit. :-( Ale neděla jsou vždycky větší, co se jídla týče. To není omluva, samozřejmě to budu muset vysportovat.
Bylo mi po ní blbě, asi 15 minut.

Pohyb:
2 hodiny chůze (v kuse)
Za 30min: 30sec plank, 50 zkracovaček, 45sec plank, 60 zkracovaček, 1min plank, 70 zkracovaček, asi 50x most (nepočítala jsem to), 100x jumping jacks, 2min běhu, 150x jumping jacks, 8min běhu (a 5min rozcvička)
+1 hodina a 15min chůze

Asi 30min z té poslední chůze jsem se i učila do školy. Jde mi to líp, když chodím. Ještě zítra píšem čtvrtletku :-( Z matiky! Potřebuju mít za 1. A to je skoro nemožný. Ale teď se tím nebudu stresovat. I kdybych se šla učit, tak mi to nepomůže. Umím to, jen na to většinou zapomenu, při tom psaním. Nebo když jsem nepozorná a něco si špatně přečtu. Naposledy jsem vynechala v jedné písemce z čj 4 cvičení. Absolutně nechápu proč. Byly to zrovna lehký úkoly...no nic :D Můj problém, musím být pozornější. Držte mi palce, budu to potřebovat. Matika je v 10:00-10:45, abyste věděli, kdy si na mě vzpomenout :-)

--------------------------------------------
Uvědomila jsem si, že strašně měním názory. Pořád dokola. I teď bych ho nejraději změnila. Takže jsem si řekla DOST. A na chvíli si sedla a v klidu popřemýšlela.
Určila jsem si to tak, že do 1.12. každý den přijmu kolik chci kalorií. A jakkoli nezdravé jídlo můžu taky. Minimálně se kvůli nebudu cítit provinile. Ale každý den mi může zůstat jen 800kcal. Tím myslím, že odečtu spálené kalorie od těch přijatých. Dokonce i včera, přitom smažáku, to bylo nakonec 759kcal. Takhle se budu snažit až do prosince. Uvidím, jak to dopadne. Pokud v polovině tohoto neuvidím absolutně žádné výsledky, tak to změním, nejspíš :D Asi jsem divná, ale celkem se na to těším.
Dneska jsem se vešla, ale hodně natěsno :D

Edit (20:42): 30min běhu. Opět na místě. A pak jsem šla do sprchy. Lepší odměnu neznám! :-)

4 komentáře:

  1. Já vždycky když něco upeču, tak toho pak sním hrozně moc:P Ale nemáš to vůbec hrozné, líbí se mi to:) A matiku píšuu zítra taky a k tomu chemii pozítří dějepis... Ani jsem to nevidla ještě, takže dopíšu komentář a jdu se na to aspoň poívat... Jinak s tím jezením je to jenom natobě, jak ti co vyhovuje:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu ti držet palce, ať to zvládneš. Ani to nepeču já, ale moje mamka :-( Já bych udělala něco dietního, ale na to by se zbytek rodiny zrovna moc netvářil...já tomu někdy dokážu odolat...ono záleží co to je. Ale tvarohová bábovka...:D Příště zkusím navrhnout něco alespoň trochu dietnějšího, jen něco najít.

      Vymazat
  2. Děkuji :) Ano, moc to potěší ale nemyslím si hned o sobě že jsem bůh ví co, ale zase zdravé sebevědomí je základ..to je u mě trošku problém no, ale pomalu na tom pracuji. :)
    Joo snad to byli švestky, nebyli to taky klasické malinké ale takové větší :D ale švestky tomu říkám stejně :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moje pravidlo na víkend zní si určit po celý den nějakou práci a pak se to tak nekazí jako jindy, ale také hezky dodržuje. :)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat